Echipament de drumeție, creat de călători din Ucraina, din pasiune pentru munți

Amestecul de carne picantă cu bulgur Adventure Menu Spicy meat mix with bulgur 400 g

în stoc
Articolul
236.097.0036
45 RON
Livrare
La magazinul din București:
Gratuit
Cu Fan Courier:
20 Ron
Returnare&Garanția

Returnarea sau schimbarea produsului se poate face timp de 30 zile.

Produsele beneficiaza de garantie pana la maxim 2 ani

Detalii
Plata
Ramburs
Cu card
Detalii

Descriere

Amestecul Spicy Meat Mix cu bulgur de la Adventure Menu este un produs gata preparat, oferind o mâncare delicioasă și hrănitoare pentru a fi savurată în timpul excursiilor sau călătoriilor. Acest amestec combină bucățele de carne condimentată cu bulgur gustos, creând o mâncare satisfăcătoare și plină de gust pentru activitățile în aer liber.

Avantaje:
Combinație gustată delicioasă: Amestecul Spicy Meat Mix cu bulgur oferă o combinație echilibrată de arome, cu bucățele de carne condimentată ce se completează perfect cu bulgurul aromat, rezultând o mâncare savuroasă și satisfăcătoare.
Ușor de preparat: Cu acest amestec, puteți pregăti rapid și ușor o masă consistentă și gustoasă în orice moment al aventurilor dvs. în natură. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați apă fierbinte și să lăsați amestecul să se hidrateze.
Compact și ușor de transportat: Ambalat într-un pachet compact și rezistent, amestecul Spicy Meat Mix cu bulgur este ușor de transportat în rucsac sau echipamentul de camping, fiind soluția perfectă pentru a vă asigura o masă gustată și hrănitoare în timpul călătoriilor.

Caracteristici tehnice:
Greutate: 400 g
Timp de preparare: Aproximativ 10-15 minute
Ingrediente principale: Carne condimentată, bulgur și condimente