Echipament de drumeție, creat de călători din Ucraina, din pasiune pentru munți

Stoc epuizat

Bandana Ortovox Merino Fleece Light Grid

Stoc epuizat
Numai %1 ramase
Articolul
00026975
Returnare&Garanția

Returnarea sau schimbarea produsului se poate face timp de 30 zile.

Produsele beneficiaza de garantie pana la maxim 2 ani

Detalii
Plata
Ramburs
Cu card
Detalii

Descriere

Bandana Ortovox Merino Fleece Light Grid 2022 este un produs inovator și versatil, conceput pentru a oferi căldură și confort în timpul activităților montane și sporturilor în aer liber. Combinând lâna merinos de înaltă calitate cu fleece-ul ușor, această bandană oferă protecție termică excelentă și respirabilitate, asigurând o experiență plăcută și funcționalitate maximă în diferite condiții de vreme.

Bandana Ortovox Merino Fleece Light Grid 2022 are ca scop principal - oferirea căldurii și protecției în condiții montane sau în timpul sporturilor în aer liber. Fabricată din lână merinos cu fleece ușor, bandana menține căldura corporală, reglează temperatura și evacuează umiditatea pentru a menține pielea uscată și confortabilă. Indiferent dacă vă aventurați pe pârtii de schi sau călătoriți în natură, acest accesoriu va fi un partener indispensabil.

Scop:drumetii, oras, alpinism

Avantaje:
- Material de calitate superioară: Bandana este realizată dintr-o combinație de lână merinos de înaltă calitate și fleece ușor, asigurând căldură și confort optim.
- Tehnologie Light Grid: Fleece-ul cu tehnologie Light Grid permite o ventilație excelentă și o greutate redusă, permițând evacuarea eficientă a umidității și menținând o senzație de uscăciune pe piele.
- Reglabilă: Bandana este concepută pentru a se potrivi perfect pe cap, având o construcție reglabilă, ceea ce permite ajustarea pentru a se potrivi tuturor mărimilor de cap.
- Respirabilă și termoregulatoare: Combinând lâna merinos și fleece-ul, bandana asigură o ventilație optimă și reglarea termică, menținând confortul în orice condiții de temperatură.
- Ușor de întreținut: Bandana Ortovox Merino Fleece Light Grid 2022 este ușor de spălat și îngrijit, fiind ideală pentru utilizarea frecventă.

Caracteristici tehnice:
Gen: Unisex
Culoare : Petrol Blue, Sweet Alison
Material : 66% poliester + 21% lână (MERINO) + 7% poliamidă + 6% elastan