Echipament de drumeție, creat de călători din Ucraina, din pasiune pentru munți

Buff
Buff
Buff: O legendă a evoluției naturale și a accesoriilor de neegalat Marca Buff este o istorie a creativității, a inovației de calitate și a progresului continuu. Recreând o adevărată evoluție naturală, Buff a ocupat, pe bună dreptate, un loc onorabil printre mărcile globale datorită caracteristicilor sale unice și a diverselor categorii de produse.

Buff

Vizualizare ca Grila Lista

În total produse -4

Sortarea în funcție de scădere
 1. Bandă pentru cap Buff Coolnet UV+
  Bandă pentru cap Buff Coolnet UV+
  de la 95 RON
 2. Bandă pentru cap Buff Original Ecostretch
  Bandă pentru cap Buff Original Ecostretch
  de la 89 RON
 3. Pălărie Buff Sun Bucket Hat
  Pălărie Buff Sun Bucket Hat
  de la 199 RON
 4. Pălărie Buff Trek Bucket Hat
  Pălărie Buff Trek Bucket Hat
  de la 175 RON
pe pagina

Buff: O legendă a evoluției naturale și a accesoriilor de neegalat

 

Marca Buff este o istorie a creativității, a inovației de calitate și a progresului continuu. Recreând o adevărată evoluție naturală, Buff a ocupat, pe bună dreptate, un loc onorabil printre mărcile globale datorită caracteristicilor sale unice și a diverselor categorii de produse.

 

Istoria

 

Buff s-a născut într-o fabrică de familie din vestul Barcelonei, în urmă cu peste 25 de ani. Fondatorul companiei, Joan Rojas, era un motociclist care căuta o modalitate unică de a se proteja de soare, vânt și frig în timpul plimbărilor sale.

 

Caracteristicile mărcii

 

Buff se distinge prin faptul că nu se aseamănă cu alte mărci. Filozofia sa de bază este o atitudine responsabilă față de natură și oameni. Această poziție este specială, făcând marca Buff mai mult decât un simplu producător de accesorii.

Ceea ce face din Buff o adevărată vedetă este capacitatea sa de a combina stilul, confortul și responsabilitatea față de natură. Marca este mereu în contact cu sportul, dezvoltarea și bunătatea. Fiecare produs Buff întruchipează principiile de responsabilitate și inovație, ceea ce îl face popular în întreaga lume.

 

Categorii de produse

 

Buff oferă o gamă largă de produse care completează și exprimă valorile mărcii:

 1. Benzi multifuncționale pentru cap: acesta este un accesoriu inovator care poate fi folosit ca bandană, eșarfă și chiar ca mască de față. Benzile de cap Buff sunt concepute pentru protecție și confort în timpul oricărei activități în aer liber. Acestea impresionează prin versatilitatea și calitatea manoperei.
 2. Șepci: colecția de articole pentru cap include șepci, căciuli, pălării, benzi pentru cap și cagule. Fiecare accesoriu este marcat de o calitate ridicată și un design original. Acestea nu sunt doar funcționale, ci și elegante, completând orice look.
 3. Accesorii pentru copii: și copiii au nevoie de protecție și confort. Colecția Buff de accesorii pentru copii îi ajută pe copii să se dezvolte activ și să se bucure de aventurile în aer liber. Acestea sunt realizate ținând cont de nevoile delicate ale micilor exploratori.
 4. Fuste și jambiere: marca a reușit chiar să facă fustele și jambierele mai funcționale. Aceste accesorii sunt o alegere excelentă pentru evenimente sportive și activități în aer liber, oferind un plus de confort și protecție.