Echipament de drumeție, creat de călători din Ucraina, din pasiune pentru munți

Cafetieră GSI Outdoors Glacier Stainless 3 Cup Perc

în stoc
Articolul
236.124.0097
214 RON
Livrare
La magazinul din București:
Gratuit
Cu Fan Courier:
20 Ron
Returnare&Garanția

Returnarea sau schimbarea produsului se poate face timp de 30 zile.

Produsele beneficiaza de garantie pana la maxim 2 ani

Detalii
Plata
Ramburs
Cu card
Detalii

Descriere

Este bine cunoscut faptul că o cafea proaspătă și aromată poate fi o adevărată salvare pentru diminețile noastre. Dar dacă vă aflați într-un loc îndepărtat de oraș, la țară sau într-o casă fără facilități, găsirea unui aparat de cafea de calitate poate fi o provocare. Aici intervine cafetiera clasică Glacier Perc de la GSI Outdoors.


Această cafetieră este fabricată din oțel inoxidabil 18/8 de înaltă calitate, ceea ce o face durabilă și rezistentă la coroziune și la impactul cu solul. Prin urmare, puteți fi siguri de fiabilitatea și durabilitatea sa. În plus, cafetiera este echipată cu un mâner din silicon rezistent la căldură, care rămâne rece la atingere pentru o turnare sigură și fiabilă.

Unul dintre beneficiile cheie ale cafetierei Glacier Perc este capacul său cu balamale, care ajută la prevenirea rătăcirii și păstrează căldura, permițându-vă să vă bucurați de o cafea delicioasă chiar și atunci când sunteți departe de oraș. În plus, acest aparat de cafea este simplu și ușor de utilizat și este, de asemenea, ușor de curățat.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unui aparat de cafea fiabil și de înaltă calitate pentru utilizarea în aer liber sau acasă, Glacier Perc de la GSI Outdoors este alegerea perfectă pentru dumneavoastră. Savurați o cafea proaspătă și aromată oricând și oriunde cu cafetiera Glacier Perc.

Avantaje:
Construcție durabilă din oțel inoxidabil 18/8
Rezistentă la coroziune și la impacturile pe sol
Mâner din silicon rezistent la căldură care rămâne rece la atingere
Capac cu balamale pentru a preveni rătăcirea
Potrivit pentru utilizarea pe plită
Design clasic

Caracteristici tehnice:
Dimensiune: 3 cești
Greutate: 0,4 kg
Material: oțel inoxidabil