Echipament de drumeție, creat de călători din Ucraina, din pasiune pentru munți

Cana GSI Infinity Mug blue

în stoc
Numai %1 ramase
Articolul
00025716
de la 32 RON
Livrare
La magazinul din București:
Gratuit
Cu Fan Courier:
20 Ron
Returnare&Garanția

Returnarea sau schimbarea produsului se poate face timp de 30 zile.

Produsele beneficiaza de garantie pana la maxim 2 ani

Detalii
Plata
Ramburs
Cu card
Detalii

Descriere

Cană pentru excursii Infinity Backpacker de la GSI Outdoors este un accesoriu esențial pentru aventurile în aer liber. Această cană este proiectată pentru a fi ușor de transportat și folosită, oferindu-vă o soluție convenabilă pentru savurarea băuturilor calde sau reci în timpul călătoriilor sau drumețiilor.

Avantaje:
Material durabil: Cana este fabricată dintr-un material durabil, rezistent la impact, ceea ce o face potrivită pentru utilizarea în condiții dificile în aer liber.
Ușor de transportat: Cana este proiectată pentru a fi compactă și ușoară, fiind ușor de transportat în rucsacul sau echipamentul de camping. De asemenea, este prevăzută cu un capac etanș, care previne scurgerile și menține temperatura băuturii.
Măsurare convenabilă: Pe partea exterioară a canei sunt marcate unități de măsură, permițându-vă să măsurați cantitățile precise de lichid pe care le doriți.
Potrivit pentru utilizare la foc deschis: Cana poate fi utilizată pe aragaz, pe flacără deschisă sau în cărbuni, făcând-o ideală pentru prepararea băuturilor calde sau a meselor în timpul excursiilor în aer liber.

Caracteristici tehnice:
Material: polipropilenă
Greutate: 99 g
Dimensiuni: 10,2 x 10,2 x 9,1 cm
Include capac etanș pentru păstrarea temperaturii și prevenirea scurgerilor
Măsurători precise pe partea exterioară a canei
Potrivită pentru utilizarea pe aragaz sau flacără deschisă