Echipament de drumeție, creat de călători din Ucraina, din pasiune pentru munți

Ciorapi Ortovox Merino Alpine Quarter Wms

în stoc
Numai %1 ramase
Articolul
00027002
de la 83 RON Pret standard 119 RON
Livrare
La magazinul din București:
Gratuit
Cu Fan Courier:
20 Ron
Returnare&Garanția

Returnarea sau schimbarea produsului se poate face timp de 30 zile.

Produsele beneficiaza de garantie pana la maxim 2 ani

Detalii
Plata
Ramburs
Cu card
Detalii

Descriere

Ciorapii pentru femei Ortovox Merino Alpine Quarter 2023 sunt alegerea perfectă pentru drumeții montane și activități în natură. Cu un design inovator și materiale de înaltă calitate, acești ciorapi asigură confort, performanță și protecție în orice condiții. Fabricați din lână Merino de cea mai bună calitate, ciorapii oferă izolație termică excelentă, păstrându-ți picioarele calde și confortabile în timpul aventurilor în aer liber. Tehnologia avansată a lânii Merino permite ciorapilor să fie respirabili și să gestioneze eficient umezeala, menținându-te uscată și proaspătă. Designul Alpine Quarter oferă o acoperire până la jumătatea piciorului, ideală pentru încălțămintea cu tăieturi joase sau pentru zilele mai calde de vară.

Zona de susținere și protecție a piciorului asigură o fixare excelentă și protecție împotriva frecării și a presiunii în timpul explorărilor tale montane. Ciorapii Ortovox Merino Alpine Quarter 2023 sunt potriviți pentru drumeții, alergare și alte activități în natură, fiind partenerii tăi de încredere în călătoria spre frumusețea sălbatică a naturii. Indiferent de condițiile meteo, ciorapii îți vor proteja picioarele și îți vor oferi confort în fiecare moment al aventurilor tale. Descoperă cu încredere lumea înconjurătoare cu ciorapii Ortovox Merino Alpine Quarter 2023 la picioare.

Scop: alpin, approach, camping, drumetii, escalada, hiking, oras, race, trekking, via ferrata

Avantaje:
- fabricați din lână Merino de cea mai bună calitate, asigură o izolație termică excelentă, menținându-ți picioarele calde și confortabile în timpul aventurilor în aer liber.
- tehnologia avansată a lânii Merino permite ciorapilor să fie respirabili, asigurându-se că picioarele tale rămân proaspete și uscate chiar și în activitățile intense.
- designul Alpine Quarter oferă o acoperire până la jumătatea piciorului, făcându-i potriviți pentru încălțămintea cu tăieturi joase sau pentru zilele mai călduroase de vară.
- zona de susținere și protecție asigură o fixare excelentă și protecție împotriva frecării și a presiunii în timpul drumețiilor montane.
- potriviți pentru drumeții, alergare și alte activități în natură, acești ciorapi sunt partenerii ideali pentru explorarea sălbăticiei înconjurătoare.
- indiferent de condițiile meteo, ciorapii Ortovox Merino Alpine Quarter 2023 îți vor proteja picioarele și îți vor oferi confort în fiecare pas al avent urilor tale.

Caracteristici tehnice:
Culoare : Aquatic Ice, Wild Rose
Marime: S 35-38, M 39-41
Material : elastan, lana, poliamida