Echipament de drumeție, creat de călători din Ucraina, din pasiune pentru munți

Stoc epuizat

Ciorapi Ortovox Merino Hike Mid Mns

Stoc epuizat
Numai %1 ramase
Articolul
00027006
Returnare&Garanția

Returnarea sau schimbarea produsului se poate face timp de 30 zile.

Produsele beneficiaza de garantie pana la maxim 2 ani

Detalii
Plata
Ramburs
Cu card
Detalii

Descriere

Înfruntă natura în cele mai confortabile și funcționale ciorapi - Ortovox Merino Hike Mid 2022 pentru bărbați! Acești ciorapi sunt mai mult decat simple accesorii pentru picioare, sunt adevărați parteneri de aventură, gata să te însuflețească în fiecare pas al drumului tău montan. Imaginează-ți cum te vei simți purtând acești ciorapi, înconjurat de măreția muntelui, sub un cer albastru senin sau printre frunzele colorate ale pădurii. Fabricați din cea mai fină lână Merino, ciorapii Ortovox Merino Hike Mid 2022 sunt însoțitorii perfecți pentru călătoriile tale în natură.

Izolația termică excelentă a lânii Merino te va ține cald și confortabil, indiferent de temperaturile de afară. Tehnologia avansată a lânii Merino asigura o gestionare eficientă a umezelii, păstrându-și picioarele uscate și proaspete în toate condițiile. Cu un design
Mid ce oferă acoperire până la jumătatea tălpii, acești ciorapi sunt creați pentru a-ți oferi suport și protecție în timpul călătoriilor pe teren accidentat. Ciorapii Ortovox Merino Hike Mid 2022 sunt perfecți pentru drumeții, hiking sau orice altă activitate în aer liber. Indiferent dacă alegi să explorezi poteci ascunse în munți sau să descoperi peisaje sălbatice, acești ciorapi vor fi aliații tăi de nădejde.

Scop:drumeții și hiking, excursii, turism, activități în aer liber, activități sportive

Avantaje:
- material de înaltă calitate: Fabricate din lână Merino de înaltă calitate, aceste șosete oferă o izolație termică excelentă și confort în timpul activităților intense și în condiții reci.
- gestionarea eficientă a umidității: Tehnologia lânii Merino ajută la gestionarea eficientă a umidității, menținând picioarele uscate și evitând disconfortul.
- sprijin pentru arcadă: Designul cu sprijin pentru arcadă oferă confort și protecție împotriva oboselii la drumeții de durată.
- protecție împotriva frecării: Lungimea medie a șosetelor oferă protecție suplimentară împotriva frecării, evitând apariția iritațiilor.
- construcție respirabilă și ușoară: Șosetele au o construcție ușoară și respirabilă, ceea ce le face confortabile pentru a fi purtate în timpul activităților intense.
- potrivite pentru diverse activități: Datorită proprietăților lor, aceste șosete sunt potrivite pentru drumetii, turism, activități sportive și alte aventuri în aer liber.
- durabile: Fabricate din materiale rezistente la uzură, aceste șosete sunt durabile și pot rezista la utilizare îndelungată.

Caracteristici tehnice:
Culoare : Black Raven, Grey Blend
Marime: S 39-41, M 42-44, L 45-47
Material : 66% lana virgina (MERINO) + 32% poliamida + 2% elastan