Echipament de drumeție, creat de călători din Ucraina, din pasiune pentru munți

Stoc epuizat

Covor Therm-a-Rest Z-Lite Sol Regular

Stoc epuizat
Numai %1 ramase
Articolul
00-00017712
Rating:
0% cu 100
0.0 Comentarii:  0
Livrare
La magazinul din București:
Gratuit
Cu Fan Courier:
Gratuit
Returnare&Garanția

Returnarea sau schimbarea produsului se poate face timp de 30 zile.

Produsele beneficiaza de garantie pana la maxim 2 ani

Detalii
Plata
Ramburs
Cu card
Detalii

Descriere

Therm-A-Rest® Z-Lite Sol™ este o versiune actualizată a celei mai ușor și mai compact covorului Z-Lite pentru trei sezoane. Stratul superior din spumă moale de polietilenă are acum un strat de aluminiu pentru o mai bună izolare termică fără a crește greutatea covorului. Stratul inferior, realizat din spumă mai densă pentru o durabilitate de neegalat, rămâne neschimbat.

Datorită materialului de spumă celulară, nu necesită o îngrijire specială sau o atenție deosebită în timpul utilizării și nu-și pierde caracteristicile de izolare termică în cazul unei perforări.

Designul original al covoarelor de călătorie Therm-A-Rest le face să fie cele mai călduroase, mai moi și mai ușoare de pe piață. Covorașul se pliază ca un acordeon. Forma de tavă de ou permite covorașului să se plieze în el însuși, reducând spațiul de transport, îmbunătățind izolarea și sporind confortul fără a crește greutatea.

Therm-A-Rest® Z-Lite Sol™ nu se rulează atunci când este întinsă, este comod de folosit ca scaun atunci când este pliată, iar structura fiabilă a materialului poate rezista la ani de utilizare intensă. Poate fi utilizat ca al doilea strat (suplimentar) la temperaturi scăzute.

Caracteristici tehnice:
Scop: drumeții, alpinism, ciclism.
R-Value: 2,0
Dimensiuni: R 51 x 183 cm, pliat: 51 x 13 x 14 cm
Greutate: 410 g
Grosime: 2 cm

R-value - o caracteristică a izolației termice covorului. Cu cât numărul este mai mare, cu atât covorul va fi mai cald și mai confortabil.

Comentarii 0

Scrieti propria recenzie
Rasfoiti fisiere...
Se încarca...
* Puteți adăuga până la 5 poze. Formatul imaginii poate fi .gif, .jpg, .png.
Se încarca...