Echipament de drumeție, creat de călători din Ucraina, din pasiune pentru munți

Esbit
Esbit
Articolele de camping sunt o parte esențială a echipamentului dvs. de outdoor. Să vă bucurați de depășirea distanțelor și să admirați peisaje magnifice este mult mai bine atunci când sunteți sătul. Esbit este o companie care produce toate accesoriile necesare pentru gătit în aer liber. Articolele de gătit Esbit se caracterizează printr-o gamă largă și o calitate excelentă. Firma folosește materiale eficiente și sigure, cum ar fi aluminiu, aliaje de titan, oțel inoxidabil și o varietate de polimeri.

Esbit

Vizualizare ca Grila Lista

În total produse -18

Sortarea în funcție de scădere
 1. Sticlă Esbit DB1000TL-CG
  Sticlă Esbit DB1000TL-CG
  de la 123 RON
 2. Sticlă Esbit Drinking bottle 0,68 litre
  Sticlă Esbit Drinking bottle 0,68 litre
  de la 110 RON
pe pagina

Articolele de camping sunt o parte esențială a echipamentului dvs. de outdoor. Să vă bucurați de depășirea distanțelor și să admirați peisaje magnifice este mult mai bine atunci când sunteți sătul. Esbit este o companie care produce toate accesoriile necesare pentru gătit în aer liber. Articolele de gătit Esbit se caracterizează printr-o gamă largă și o calitate excelentă. Firma folosește materiale eficiente și sigure, cum ar fi aluminiu, aliaje de titan, oțel inoxidabil și o varietate de polimeri.

Veselă de drumeție Esbit - accesoriile de care aveți nevoie în camping

Articolele de camping sunt o parte esențială a echipamentului dvs. de outdoor. Să vă bucurați de depășirea distanțelor și să admirați peisaje magnifice este mult mai bine atunci când sunteți sătul. Esbit este o companie care produce toate accesoriile necesare pentru gătit în aer liber. Articolele de gătit Esbit se caracterizează printr-o gamă largă și o calitate excelentă. Firma folosește materiale eficiente și sigure, cum ar fi aluminiu, aliaje de titan, oțel inoxidabil și o varietate de polimeri. Multe dintre articolele utilizate pentru gătit pe foc sunt acoperite cu o compoziție antiaderentă. Toate produsele sunt conforme cu standardele și alte reglementări privind ustensilele de gătit.

 

Produsele sunt ușoare și au dimensiuni compacte. Modificările pliabile și articolele care pot fi stivuite unul în altul ca o "matreshka" sunt foarte convenabile. În ceea ce privește funcționalitatea, aceste produse nu sunt mai rele decât cele obișnuite, ele vor servi proprietarului pentru o lungă perioadă de timp și, în același timp, ocupă un spațiu minim pentru transport. În magazinul nostru online puteți comanda, la cererea dumneavoastră, articole individuale sau seturi de produse. Compoziția seturilor este gândită astfel încât să existe tot ce aveți nevoie pentru a găti pentru 1-2 persoane. În plus față de ceainicul obișnuit, compania oferă un aparat de cafea de călătorie. Nu ar trebui să renunțați la obiceiul de a bea o ceașcă de cafea aromată în timpul campării.

 

Veselă de drumeție Esbit - cele mai populare tipuri

Cumpărați produsele Esbit chiar și celor care nu sunt pasionați de turism și care nu sunt atrași de activitățile în aer liber. Termosurile acestei companii sunt un lucru indispensabil în birou. Și călătorii, turiștii aleg aceste produse pentru ei înșiși:

 

wok-uri din aluminiu;

vase de gătit din titan;

seturi de toltofolii;

termosuri.

 

Alegerea produselor depinde în mare măsură de modul în care se prepară mâncarea. De exemplu, oalele și wok-urile cu acoperire antiaderentă sunt ideale pentru a găti pe o plită cu gaz. În ceea ce privește gătitul pe un foc de tabără, trebuie să fiți atenți la vasele de gătit din aluminiu. Modelele clasice din oțel sunt mult mai potrivite în acest scop.

 

Iubitorii de produse de bună calitate și nu de produse ieftine vor căuta cu siguranță vase de gătit din aliaj de titan, care este ușor, dar foarte robust. Titanul este mult mai rezistent decât aluminiul și cântărește considerabil mai puțin decât omologii săi din oțel.

 

Atunci când cumpărați vase de camping, asigurați-vă că acordați atenție siguranței materialelor. Produsele polimerice ar trebui să aibă un marcaj special care să indice absența compușilor nocivi. Este important ca produsele din oțel alimentar să aibă o grosime suficientă: cu cât este mai mare, cu atât este mai mică probabilitatea ca alimentele să se lipească de suprafață.

 

Accesorii la fel de importante pentru camping sunt tacâmurile. Materialele acestora sunt aceleași ca și în cazul ustensilelor de gătit - aluminiu, oțel sau aliaj de titan. Articolele se vând în seturi sau individual. Un set include, de obicei, accesorii precum furculița, cuțitul și lingura. În cazul drumețiilor pe distanțe lungi, în care fiecare gram de bagaj este luat în considerare, este mai bine să folosiți articole pliabile ușoare, care combină greutatea redusă și dimensiunea compactă.

 

Cum să comandați online veselă de camping Esbit?

Puteți cumpăra produse de marcă (producătorul Esbit) cu livrare în magazinul online GORGANY. Puteți găsi prețuri rezonabile pentru produse certificate de înaltă calitate. Magazinul nostru are totul pentru călătorii și turism confortabil: de la vacanțe de familie până la sporturi extreme. Sistemul nostru de filtrare vă ajută să găsiți aproape instantaneu ceea ce căutați. Cumpărăturile online economisesc timp și bani.