Echipament de drumeție, creat de călători din Ucraina, din pasiune pentru munți

Exped
Exped
Exped este o companie elvețiană care produce echipamente premium pentru drumeții, alpiniștii și expediționarii. Compania a intrat prima dată pe piața internațională în 1997. Astăzi, marca este cunoscută în multe țări, iar compania a câștigat numeroase premii.

Exped

Vizualizare ca Grila Lista

În total produse -39

Sortarea în funcție de scădere
 1. de la 1.319 RON
 2. Geantă de centură Exped Mini Belt Pouch
  Geantă de centură Exped Mini Belt Pouch
  de la 97 RON
 3. Geantă de centură Exped Travel Belt Pouch
  Geantă de centură Exped Travel Belt Pouch
  de la 118 RON
Pagina
pe pagina

Exped este o companie elvețiană care produce echipamente premium pentru drumeții, alpiniștii și expediționarii. Compania a intrat prima dată pe piața internațională în 1997. Astăzi, marca este cunoscută în multe țări, iar compania a câștigat numeroase premii.

Caracteristicile mărcii Exped

Exped este o companie elvețiană care produce echipamente premium pentru drumeții, alpiniștii și membrii expedițiilor. Compania a intrat pe piața internațională în 1997. Astăzi, marca este cunoscută în multe țări, iar compania a primit numeroase premii.

 

Gama de produse a companiei include saci de dormit, saltele de călătorie, corturi, rucsaci și alte accesorii necesare pentru camping. Datorită Exped, fiecare excursionist sau turist, începător sau experimentat, poate alege produsul care se potrivește nevoilor sale în funcție de scopul, durata și gradul de dificultate al excursiei. Compania exportă în peste 25 de țări, inclusiv în Ucraina.

 

Iar marca Exped este cunoscută pentru eco-politica și grija față de mediul înconjurător. Toate produsele mărcii includ materiale reciclate.

 

Tipuri de produse de la Exped

Luați în considerare principalele tipuri de produse de marcă:

 

corturi;

saci de dormit;

covorașe de camping;

rucsacuri.

Specialitatea mărcii elvețiene este că combină toate avantajele modelelor compacte de semisferă cu cele ale corturilor spațioase, dar oarecum încăpătoare, de tip semisferă. Caracteristicile de design ale corturilor Exped sunt de așa natură încât acestea pot rezista chiar și celor mai puternice vânturi, adăpostind în același timp o cantitate enormă de echipament. Orion este un model care este solicitat de peste 20 de ani. Sirius, dezvoltat în 2003, se distinge prin ușurința de montare, compactitatea, spațialitatea și permeabilitatea excelentă a aerului.

 

Caracteristicile sacilor de dormit Exped sunt varietatea și versatilitatea. Astfel, în 1998, a fost dezvoltat un model de "vestă" cu fundul descheiat, tăieturi pentru mâini, glugă și guler detașabil, care se fixează cu Velcro. Pentru iubitorii de drumeții care trebuie să călătorească în condiții dificile, sunt disponibile saci ermetici și impermeabili, în care izolația rămâne uscată în permanență prin intermediul cusăturilor sudate.

 

Saltelele de călătorie de marcă elvețiană sunt ideale pentru utilizarea în condiții de temperatură joasă. Articolele gonflabile cu pompe manuale integrate sunt populare, deoarece își păstrează performanța deplină în condiții de îngheț sever. Atunci când sunt dezumflate, aceste articole gonflabile sunt extrem de compacte și ocupă un spațiu minim. 

Exped a patentat o tehnologie de termoizolare a saltelelor de drumeție. Aceasta este folosită și de alte companii care produc echipamente similare.

 

Rucsacurile Exped se disting prin designul lor elegant, greutatea redusă și nivelul ridicat de protecție împotriva precipitațiilor. Noi modele au fost dezvoltate în 2013 și 2019, folosind materiale inovatoare, durabile și ușoare. Conținutul rucsacurilor este protejat în siguranță împotriva umezelii și ele însele cântăresc minim.

 

De unde pot cumpăra produsele Exped?

Magazinul online GORGANY (Kiev, Ucraina) oferă pentru a cumpăra produse pentru turism de la faimosul brand elvețian Exped: saltea gonflabilă, rucsac, sac de dormit și multe alte produse. Ne distingem prin prețuri rezonabile, procesarea rapidă a comenzilor și servicii excelente. Sistemul nostru de clasificare a categoriilor și de filtrare vă permite să găsiți rapid produsele potrivite. Fiecare articol este furnizat cu imagini și o descriere. Dacă doriți, puteți apela la asistența unui manager de consultanță. Este posibilă livrarea în toată țara.