Echipament de drumeție, creat de călători din Ucraina, din pasiune pentru munți

Fleece Salewa Puez Hybrid Polarlite Full-Zip Wms

în stoc
Numai %1 ramase
Articolul
00008431
de la 287 RON Pret standard 410 RON
Livrare
La magazinul din București:
Gratuit
Cu Fan Courier:
20 Ron
Returnare&Garanția

Returnarea sau schimbarea produsului se poate face timp de 30 zile.

Produsele beneficiaza de garantie pana la maxim 2 ani

Detalii
Plata
Ramburs
Cu card
Detalii

Descriere

Salewa Puez Hybrid Polarlite Full-Zip Wm`s - este un fleece ușor pentru femei care poate fi folosit ca strat intermediar pentru alpinism sau drumeții. Este confecționată din materialul Polarlite, patentat de Salewa (reține excelent căldura, moale, plăcut pentru corp). Designerii au ținut cont de particularitățile anatomiei feminine pentru o potrivire confortabilă. Mânecile ergonomice cu inserții și cusături confortabile, plate, de fixare, nu împiedică mișcarea și oferă confort. Glugă din fleece cu o margine elastică - urmează îndeaproape forma capului (protecție suplimentară împotriva vântului). Există un guler care acoperă complet gâtul și bărbia. Manșetele de la fleece sunt elastice, cu o margine ascuțită și o buclă pentru degetul mare (vă permite să vă țineți mâinile calde și să vă lăsați degetele libere în același timp). Partea de jos este, de asemenea, elastică și se potrivește perfect pe corp. Obiectele mici pot fi plasate în două buzunare de mână cu fermoar, care sunt protejate suplimentar de o clapetă. Acest fleece vă va încălzi în mod fiabil în timpul drumețiilor în munți sau al expedițiilor de alpinism și va fi un strat de îmbrăcăminte intermediar excelent.


Avantaje:
- realizat din materialul patentat Polarlite (reține perfect căldura, moale, plăcut pentru corp)
- concepute având în vedere particularitățile anatomiei corpului feminin - potrivire confortabilă pe corp - mâneci ergonomice cu inserții și cusături confortabile, plate, de fixare
- glugă cu o margine elastică - urmează îndeaproape forma capului (protecție suplimentară împotriva vântului)
- un guler ce acoperă complet gâtul și bărbia
- manșete elastice cu o margine ascuțită și o buclă pentru degetul mare (vă permite să vă păstrați mâinile calde și, în același timp, să vă lăsați degetele libere)
- partea de jos elastică, care se fixează bine pe corp
- două buzunare de mână cu fermoar cu clapetă pentru protecție suplimentară

Caracteristici tehnice:
Material (principal): Polarlite Active Microwaffle 1side Brushed 180 (100%PL) / Polarlite Active Melange Fleece 270 (100% PL)
Impregnare: Anti Pilling / Soft Brushed Inner Face
Lungime (spate): 64cm (mărimea 44/38)
Greutate: 381g (mărimea 44/38)


Materiale și tehnologii:
Polarlite
- Țesătură fleece patentată de Salewa, fabricată din microfibre sintetice. Oferă o izolare termică excelentă și elimină transpirația fără a răci excesiv. Se usucă rapid și ușor, este moale, plăcută pentru corp și ocupă un spațiu minim atunci când e impachetata.