Echipament de drumeție, creat de călători din Ucraina, din pasiune pentru munți

Cerere de garanție


Înainte de a completa formularul, asigurați-vă că motivul apelului dumneavoastră nu este:

 Deteriorări datorate depozitării în condiții necorespunzătoare. De exemplu, echipamentul sau îmbrăcămintea a fost depozitat umed pentru o perioadă lungă de timp.Articolul și-a pierdut aspectul atractiv, dar funcționalitatea oferită este pe deplin funcțională și își îndeplinește scopul.Deteriorări cauzate de un incident care nu a fost prevăzut de scopul articolului. De exemplu, înțepături, tăieturi, arsuri, daune provocate de animale, contact cu substanțe chimice etc.

Nu considerăm aceste reclamații și altele similare drept reclamații de garanție.

Este acesta un caz de garanție?

În caz că da, vom face tot ce putem pentru a ne asigura că articolul vă servește din nou pentru o perioadă lungă de timp și de înaltă calitate. Îl vom repara sau vom aranja o înlocuire.

Ce s-a întâmplat?

Fiecare dintre noi are o aventură unică, așa că luăm în considerare toate cazurile separat. Descrieți ce s-a întâmplat cât mai detaliat posibil și trimiteți-ne o fotografie.

Nu uitați să o curățați!

Dacă există urme ale incidentului pe hainele dumneavoastră, vă rugăm să le curățați. Trimiteți-ne articole curate și fără miros. De asemenea, nu uitați de obiectele din interior.

Trageți și plasați fișiere sau faceți clic aici

Max file size: 102400 KB | Allow file types: jpg, jpeg, gif, heic, pdf, webp, mp4, hevc, mkv, webm