Echipament de drumeție, creat de călători din Ucraina, din pasiune pentru munți

Ghete Zamberlan Expert Pro

în stoc
Numai %1 ramase
Articolul
00-00011861
de la 1.662 RON Pret standard 2.078 RON
Livrare
La magazinul din București:
Gratuit
Cu Fan Courier:
Gratuit
Returnare&Garanția

Returnarea sau schimbarea produsului se poate face timp de 30 zile.

Produsele beneficiaza de garantie pana la maxim 2 ani

Detalii
Plata
Ramburs
Cu card
Detalii

Descriere

Ghetele Zamberlan Expert Pro sunt concepute pentru alpinism, precum și pentru călătorii pe ghețari și pentru accesul pe trasee montane de dificultate crescută. Sunt confecționați din piele Hydrobloc Perwanger integrală, cu inserții din Microfibra și Superfabric. Clapeta frontală interioară reglabilă și căptușită vă permite să ajustați cizma la piciorul dvs. cât mai confortabil.

Ghetele sunt extrem de stabile și au o amortizare bună. Datorită tălpii exterioare Vibram Teton, acestea sunt antiderapante și au o aderență bună pe o varietate de suprafețe. Sistemul Rubber Reinforcement System folosește un strat subțire de cauciuc în apropierea tălpii exterioare pentru a oferi o rezistență maximă la abraziune. Cizmele sunt compatibile cu pisicile automate. Folosirea membranei Gore-Tex Insulated Comfort asigură o rezistență excelentă la apă, respirabilitate și izolare termică.

Avantaje:
- talpă durabilă Vibram, vă permite să utilizați coltari cu crampoane automate sau cu crampoane step-in, care asigură o fixare sigură a coltarilor pe ghete
- protecție împotriva deteriorării mecanice în jurul ghetei cu căptușeală cauciucată (RRS), care permite ca ghetele să nu fie deteriorate de pietre ascuțite și, de asemenea, reduce șansele de deteriorare a ghetei și, ca urmare, a piciorului
- membrana hidrofugă
Gore-Tex Insulated Comfort asigură că veți rămâne uscat și confortabil în timpul drumețiilor
- Zamberlan Expert Pro este fabricate din piele de înaltă calitate, cu o grosime de 2,8/3,0 mm. Acest lucru asigură cea mai bună rezistență, rigiditate și durabilitate a ghetei
- legături fiabile care nu se desfac în timpul drumeției datorită accesoriilor H.R.T. (High Resistance Treatmen)
- tehnologie patentată de amortizare bazată pe utilizarea diferitelor tipuri de materiale de amortizare
- susținerea curburii naturale a piciorului
- bine ventilată, dar care reține căldura
- fabricat în Italia
- rezistente la abraziune

Caracteristici tehnice:
Materiale superioare: Hydrobloc Perwanger Leather — Cordura — Superfabric (2,6mm - 2,8mm)
Membrană: Gore-Tex Insulated Comfort
Talpă superioară: Zamberlan Fiberglass Insole 5mm
Talpă inferioară: Triple Density Wedge + Zamberlan PCS
Talpă exterioară: Vibram Teton + Zamberlan PCS
Greutate: 1040 g (una/mărimea 42)
Serie: ZBPK

Materiale și tehnologii:
Gore-Tex Insulated Comfort este o tehnologie care combină impermeabilitatea de lungă durată, respirabilitatea optimizată și izolarea termică pentru utilizarea în condiții de vreme rece, ceea ce o face ideală pentru o varietate de activități în aer liber.

Hydrobloc este o tehnologie patentată de Zamberlan; un proces de tăbăcire a pielii care face pielea mai rezistentă și mai hidrofugă. Zamberlan® Cushioning and Stabilising System - un sistem de amortizare și stabilizare dezvoltat de Zamberlan, bazat pe utilizarea diferitelor tipuri de materiale de amortizare.

Pro Crampon System - un sistem de îmbrăcare și fixare a "coltari", care reduce greutatea totală a încălțămintei, asigură stabilitate și o poziționare precisă a piciorului.

Zamberlan® Foot Wrapping System - o tehnologie exclusivă de modelare a părții superioare a bocancii cu ajutorul unor clișee speciale dezvoltate de Zamberlan®. Datorită acestei tehnologii, cizma se potrivește bine piciorului, ceea ce asigură un control excelent asupra mișcărilor și garantează confortul. Partea superioară a ghetei dintr-o singură bucată asigură o mai bună protecție împotriva apei și durabilitate.

Zamberlan® Air System - Zamberlan® a dezvoltat o construcție specială de încălțăminte respirabilă, formată din componente speciale care asigură o respirabilitate maximă. Incaltamintea realizată prin această metodă este extrem de ușoară și confortabilă.