Echipament de drumeție, creat de călători din Ucraina, din pasiune pentru munți

Hamac ENO DoubleNest Hammock

în stoc
Numai %1 ramase
Articolul
00025705
de la 319 RON Pret standard 455 RON
Livrare
La magazinul din București:
Gratuit
Cu Fan Courier:
Gratuit
Returnare&Garanția

Returnarea sau schimbarea produsului se poate face timp de 30 zile.

Produsele beneficiaza de garantie pana la maxim 2 ani

Detalii
Plata
Ramburs
Cu card
Detalii

Descriere

Unul dintre principalele avantaje ale hamacului ENO DoubleNest Hammock este țesătura FreeWave®, confortabilă, respirabilă și care se usucă rapid. Acest lucru vă permite să vă bucurați de vacanță fără transpirația constantă și disconfortul hainelor grele și umede. În plus, dimensiunile mari ale hamacului permit ca acesta să fie suficient de spațios pentru două persoane, ceea ce îl face alegerea perfectă pentru o vacanță romantică alături de persoana iubită.


De asemenea, acest hamac are multe alte caracteristici utile care îl fac partenerul perfect de călătorie. Sacul încorporat cu un buzunar intern se pliază până la o dimensiune potrivită pentru călătorie, permițându-vă să vă păstrați lucrurile într-un singur loc în timp ce vă relaxați în aer liber. Durabilitatea testată în timp, cu cusături triplu cusute și carabiniere special concepute fac ca agățarea hamacului să fie mai sigură și mai ușoară, iar compatibilitatea cu toate curelele, suporturile și accesoriile pentru hamac ENO® vă permite să vă personalizați experiența de relaxare așa cum doriți.

Avantaje:
Spațios: Hamacul DoubleNest® este suficient de spațios pentru două persoane.
Material: Hamacul este confecționat cu măiestrie din țesătura FreeWave® durabilă, dar moale, care este extrem de confortabilă, respirabilă și cu uscare rapidă.
Sac pentru umplutură: Hamacul are un sac de bagaje încorporat cu un buzunar intern care se pliază la o dimensiune convenabilă pentru călătorii.
Durabilitate: Hamacul are cusături cusute de trei ori pentru a asigura durabilitatea și fiabilitatea sa.
Carabiniere: Hamacul are carabiniere special concepute care permit o agățare mai sigură și mai ușoară.
Compatibilitate: Hamacul este compatibil cu toate curelele, suporturile și accesoriile pentru hamac ENO®.
Portabilitate: Hamacul poate fi comprimat până la dimensiunea unui grapefruit și poate fi împachetat în propriul sac de voiaj, ceea ce îl face partenerul perfect de călătorie. Accesorii actualizate: Toate componentele de feronerie, inclusiv un carabinier special conceput, o cataramă specială cu eliberare laterală și o încuietoare mai mare pentru cablu.

Caracteristici tehnice:
Capacitate: 181 kg
Material: FreeWave® 70D Nylon, Anodized 7075 Aluminum
Dimensiuni: 2,9 x 1,92 m
Dimensiuni împachetate: 15 x 10 x 12,5 cm
Greutate: 538 g