Echipament de drumeție, creat de călători din Ucraina, din pasiune pentru munți

Hartă Muntii Nostri MB01 - Trasee cu bicicleta în împrejurimile orasului Cluj-Napoca

în stoc
Articolul
236.189.0030
32 RON
Livrare
La magazinul din București:
Gratuit
Cu Fan Courier:
20 Ron
Returnare&Garanția

Returnarea sau schimbarea produsului se poate face timp de 30 zile.

Produsele beneficiaza de garantie pana la maxim 2 ani

Detalii
Plata
Ramburs
Cu card
Detalii

Descriere

MB01 - Trasee cu bicicleta în împrejurimile orasului Cluj-Napoca este o hartă detaliată și fiabilă, special concepută pentru cicloturiștii care doresc să exploreze frumusețea și aventura din jurul orașului Cluj-Napoca. Această hartă oferă informații esențiale și trasee bine marcate, facilitând călătoriile pe bicicletă în mod plăcut și sigur. Cu ajutorul celor mai avansate tehnici de cartografiere, harta asigură acuratețea și precizia informațiilor prezentate. Fiind tipărită pe hârtie rezistentă la umiditate, este durabilă și poate fi utilizată în diverse condiții atmosferice, oferind protecție împotriva deteriorării.

Stilurile de reprezentare cartografică specifice firmei Schubert & Franzke facilitează citirea și înțelegerea hărții. Traseele sunt marcate clar și distinct, iar informațiile sunt prezentate într-un mod clar și concis, ajutând cicloturiștii să se orienteze și să aleagă traseele potrivite. Harta conține descrieri detaliate ale traseelor în limbile română și engleză, oferind informații esențiale despre dificultate, lungime și denivelare. Traseele au fost parcurse și verificate pe teren cu ajutorul GPS-ului, astfel încât cicloturiștii pot avea încredere în precizia și fiabilitatea informațiilor.

Cu un sistem de coordonate metric (caroiaj UTM) integrat, harta permite măsurarea rapidă și precisă a distanțelor pe hartă, facilitând planificarea traseelor și determinarea poziției exacte. Detaliile topografice, cum ar fi umbrirea și curbele de nivel, sunt evidențiate pe hartă, ușurând orientarea cicloturiștilor pe teren și oferind informații despre relieful zonei.

În concluzie, MB01 - Trasee cu bicicleta în împrejurimile orasului Cluj-Napoca reprezintă un ghid valoros și de încredere pentru cicloturiști. Cu informații precise, trasee bine marcate și caracteristici tehnice solide, această hartă este un instrument esențial pentru a descoperi și a explora împrejurimile pitorești ale Cluj-Napoca pe bicicletă.

Avantaje:
Tehnici avansate de cartografiere.
Hârtie rezistentă la umiditate.
Stiluri de reprezentare cartografică precise.
Descrieri detaliate ale traseelor.
Sistem de coordonate metric (caroiaj UTM).
Detalii topografice cu umbrire și curbe de nivel.
Verificarea traseelor pe teren cu GPS-ul.