Echipament de drumeție, creat de călători din Ucraina, din pasiune pentru munți

Hartă Muntii Nostri MB03 - Trasee cu bicicleta în împrejurimile Braşovului

în stoc
Articolul
236.189.0032
29 RON
Livrare
La magazinul din București:
Gratuit
Cu Fan Courier:
20 Ron
Returnare&Garanția

Returnarea sau schimbarea produsului se poate face timp de 30 zile.

Produsele beneficiaza de garantie pana la maxim 2 ani

Detalii
Plata
Ramburs
Cu card
Detalii

Descriere

MB03 Trasee cu bicicleta în împrejurimile Braşovului este o hartă inovatoare și practică care se adresează direct cicloturiștilor, rezolvând o serie de probleme întâmpinate în explorarea regiunii. Această hartă oferă soluții inteligente și informații valoroase, sub forma unui ghid detaliat, pentru a face din experiența cicloturismului în jurul Brașovului o călătorie plăcută și ușoară.

Principala problemă pe care o rezolvă această hartă este lipsa orientării și dificultatea în găsirea traseelor potrivite pentru cicloturism în împrejurimile Brașovului. Cu ajutorul acestei hărți, cicloturiștii au acces la trasee clare și bine marcate, care au fost parcurse și verificate pe teren cu ajutorul GPS-ului. Fiecare traseu este descris în detaliu în limbile română și engleză, oferind informații despre dificultate, lungime, denivelare, puncte de reper importante și alte aspecte relevante.

O altă problemă rezolvată de această hartă este lipsa informațiilor actualizate și fiabile despre trasee. Prin utilizarea celor mai actuale tehnici de cartografiere și tipărirea pe hârtie rezistentă la umiditate, această hartă oferă utilizatorilor informații precise și de încredere despre terenul și relieful zonei. Caroiajul UTM, sistemul de coordonate metric, facilitează măsurarea rapidă a distanțelor pe hartă, ceea ce reprezintă o soluție practică pentru cicloturiști.

De asemenea, această hartă aduce soluții în ceea ce privește accesibilitatea și ușurința utilizării. Stilurile de reprezentare cartografică specifice firmei Schubert & Franzke fac harta ușor de citit și simplu de utilizat, oferind o experiență plăcută utilizatorilor. Informațiile esențiale sunt structurate într-un mod practic, astfel încât să fie la îndemână exact atunci când sunt necesare.

În concluzie,
MB03 Trasee cu bicicleta în împrejurimile Braşovului reprezintă o soluție completă și eficientă pentru cicloturiști. Prin furnizarea de informații detaliate, actualizate și fiabile, această hartă rezolvă problemele de orientare, accesibilitate și actualizare a traseelor, oferind astfel o experiență plăcută și sigură în explorarea împrejurimilor Brașovului pe bicicletă.

Avantaje:
- Tehnici de cartografiere avansate.
- Hârtie rezistentă la umiditate.
- Stiluri de reprezentare cartografică specifice firmei Schubert & Franzke.
- Descrieri detaliate ale traseelor în limbile română și engleză.
- Sistem de coordonate metric (caroiaj UTM).
- Detalii topografice cu umbrire și curbe de nivel.
- Imagini reprezentative pentru unele trasee.
- Caseta tehnică a traseului cu informații suplimentare.