Echipament de drumeție, creat de călători din Ucraina, din pasiune pentru munți

Hartă Muntii Nostri MB05 - Trasee cu bicicleta în Bucovina

în stoc
Articolul
236.189.0034
29 RON
Livrare
La magazinul din București:
Gratuit
Cu Fan Courier:
20 Ron
Returnare&Garanția

Returnarea sau schimbarea produsului se poate face timp de 30 zile.

Produsele beneficiaza de garantie pana la maxim 2 ani

Detalii
Plata
Ramburs
Cu card
Detalii

Descriere

MB05 - Trasee cu bicicleta în Bucovina este o hartă special concepută pentru a rezolva problemele cicloturiștilor care doresc să exploreze regiunea Bucovina. Această hartă oferă informații esențiale și trasee bine marcate, facilitând planificarea și realizarea călătoriilor pe bicicletă în această zonă. Harta vine în întâmpinarea cicloturiștilor cu trasee verificate pe teren cu ajutorul GPS-ului, asigurând acuratețea și fiabilitatea informațiilor. Aceasta permite cicloturiștilor să se bucure de aventuri pe bicicletă în mod sigur și plăcut.

Stilurile de reprezentare cartografică specifice oferă o citire ușoară și clară a hărții, facilitând orientarea cicloturiștilor. Informațiile sunt prezentate într-un mod structurat și cuprind detalii despre dificultate, lungimea traseelor și alte aspecte relevante. MB05 - Trasee cu bicicleta în Bucovina poate contribui la soluționarea problemei de orientare și planificare a traseelor în regiunea Bucovina. Cu ajutorul acesteia, cicloturiștii pot explora frumusețea peisajelor locale și pot descoperi atracțiile turistice într-un mod practic și eficient.

În concluzie, MB05 - Trasee cu bicicleta în Bucovina este un instrument valoros pentru cicloturiștii care doresc să se bucure de aventurile pe bicicletă în Bucovina. Această hartă rezolvă problema de orientare și planificare a traseelor, oferind informații precise și trasee bine marcate, însoțite de descrieri detaliate.

Avantaje:
Tehnici avansate de cartografiere.
Hârtie rezistentă la umiditate.
Trasee verificate pe teren cu GPS-ul.
Stiluri de reprezentare cartografică clară.
Informații structurate despre dificultate și lungimea traseelor.