Echipament de drumeție, creat de călători din Ucraina, din pasiune pentru munți

Hartă Muntii Nostri MN02 - Munţii Piatra Craiului

în stoc
Articolul
236.189.0002
18 RON
Livrare
La magazinul din București:
Gratuit
Cu Fan Courier:
20 Ron
Returnare&Garanția

Returnarea sau schimbarea produsului se poate face timp de 30 zile.

Produsele beneficiaza de garantie pana la maxim 2 ani

Detalii
Plata
Ramburs
Cu card
Detalii

Descriere

MN02 Harta de Drumetie Munții Piatra Craiului (Ediția a 3-a) este ghidul perfect pentru iubitorii de drumeții și aventurieri care doresc să exploreze și să descopere frumusețea Munților Piatra Craiului. Această hartă turistică oferă informații detaliate și precise despre trasee, vârfuri, poteci și puncte de interes din această regiune montană impresionantă.

Harta se remarcă prin calitatea superioară a tipăririi și designul ergonomic. Este realizată cu tehnici avansate de cartografie, garantând o reprezentare clară și precisă a terenului și detaliilor topografice. Este tipărită pe hârtie rezistentă la uzură și umiditate, asigurând durabilitate și utilizare pe termen lung în diverse condiții de aventură în aer liber.

Caracteristici tehnice ale acestei hărți includ: Scară: 1:25.000, oferind detalii precise și ușurând orientarea.
Caroiaj UTM (Universal Transverse Mercator), furnizând un sistem de coordonate metric pentru măsurarea rapidă a distanțelor pe hartă.
Conturarea precisă a reliefului prin umbrirea și curbele de nivel, ușurând identificarea reliefului și orientarea în teren.
Indicarea detaliată a traseelor, lungimilor, nivelurilor de dificultate și altor informații relevante.
Inclusiv puncte de interes, cum ar fi refugii, vârfuri, poteci și obiective turistice.
Hârtie rezistentă la uzură și umiditate, asigurând durabilitate în condiții dificile.

În concluzie, MN02 Harta de Drumetie Munții Piatra Craiului (Ediția a 3-a) este un instrument esențial pentru a vă bucura de aventurile și frumusețea din Munții Piatra Craiului. Cu ajutorul acestei hărți, veți putea planifica și explora trasee captivante, descoperi puncte de interes și crea amintiri de neuitat în această regiune montană spectaculoasă.