Echipament de drumeție, creat de călători din Ucraina, din pasiune pentru munți

Hartă Muntii Nostri MN05 - Masivul Postăvaru, Piatra Mare şi a Munţii Baiului

în stoc
Articolul
236.189.0005
18 RON
Livrare
La magazinul din București:
Gratuit
Cu Fan Courier:
20 Ron
Returnare&Garanția

Returnarea sau schimbarea produsului se poate face timp de 30 zile.

Produsele beneficiaza de garantie pana la maxim 2 ani

Detalii
Plata
Ramburs
Cu card
Detalii

Descriere

MN05 Harta de Drumetie Munții Postăvaru, Piatra Mare și Baiului (Ediția a 2-a) este un ghid excelent pentru iubitorii de drumeții și exploratori care doresc să descopere și să se aventura în această regiune montană. Această hartă turistică oferă informații detaliate și precise despre trasee, vârfuri, poteci și puncte de interes din Munții Postăvaru, Piatra Mare și Baiului.

Harta se remarcă prin calitatea superioară a tipăririi și designul ergonomic. Este realizată cu tehnici avansate de cartografie, asigurând o reprezentare clară și precisă a terenului și detaliilor topografice. Este tipărită pe hârtie rezistentă la uzură și umiditate, garantând durabilitate și utilizare pe termen lung în diverse condiții de aventură în aer liber.

Caracteristici tehnice ale acestei hărți includ:

Scală: 1:25.000, oferind detalii precise și ușurând orientarea.
Caroiaj UTM (Universal Transverse Mercator), furnizând un sistem de coordonate metric pentru măsurarea rapidă a distanțelor pe hartă.
Conturarea precisă a reliefului prin umbrirea și curbele de nivel, ușurând identificarea reliefului și orientarea în teren.
Indicarea detaliată a traseelor, lungimilor, nivelurilor de dificultate și altor informații relevante.
Inclusiv puncte de interes, cum ar fi refugii, vârfuri, poteci și obiective turistice.
Hârtie rezistentă la uzură și umiditate, asigurând durabilitate în condiții dificile.

În concluzie, MN05 Harta de Drumetie Munții Postăvaru, Piatra Mare și Baiului (Ediția a 2-a) vă oferă toate informațiile necesare pentru a explora și a vă bucura de aventurile în această regiune montană impresionantă. Cu această hartă în mână, veți putea planifica trasee captivante, descoperi puncte de interes și crea amintiri de neuitat în aceste munți spectaculoși.