Echipament de drumeție, creat de călători din Ucraina, din pasiune pentru munți

Hartă Muntii Nostri MN08 - Munții Maramureșului

în stoc
Articolul
236.189.0008
18 RON
Livrare
La magazinul din București:
Gratuit
Cu Fan Courier:
20 Ron
Returnare&Garanția

Returnarea sau schimbarea produsului se poate face timp de 30 zile.

Produsele beneficiaza de garantie pana la maxim 2 ani

Detalii
Plata
Ramburs
Cu card
Detalii

Descriere

MN08 Harta de Drumetie Muntilor Maramureșului (Ediția a 2-a) este un instrument esențial pentru iubitorii de drumeții și exploratori care doresc să descopere frumusețea și să se aventura în Munții Maramureșului. Această hartă turistică oferă informații detaliate și precise despre trasee, vârfuri, poteci, obiective culturale și naturale din această regiune montană spectaculoasă.

Harta se remarcă prin calitatea superioară a tipăririi și designul ergonomic. Este realizată cu tehnici avansate de cartografie, garantând o reprezentare clară și precisă a terenului și detaliilor topografice. Harta este tipărită pe hârtie rezistentă la uzură și umiditate, asigurând durabilitate și utilizare pe termen lung în diverse condiții de aventură în aer liber.

Caracteristici tehnice ale acestei hărți includ:

Scala: 1:50.000, oferind detalii precise și ușurând orientarea.
Caroiaj UTM (Universal Transverse Mercator), furnizând un sistem de coordonate metric pentru măsurarea rapidă a distanțelor pe hartă.
Indicarea detaliată a traseelor de drumeție, potecilor de bicicletă, punctelor de belvedere și altor facilități turistice.
Informații despre obiective culturale și naturale, cum ar fi mănăstiri, biserici de lemn, rezervații naturale și atracții turistice.
Informații despre facilități, cum ar fi locuri de campare, pensiuni, restaurante și alte servicii.

În concluzie, MN08 Harta de Drumetie Muntilor Maramureșului (Ediția a 2-a) este ghidul perfect pentru a vă bucura de aventurile și descoperirile în Munții Maramureșului. Cu ajutorul acestei hărți, puteți planifica și explora trasee fascinante, descoperi obiective culturale și naturale remarcabile și crea amintiri de neuitat în această regiune montană impresionantă.