Echipament de drumeție, creat de călători din Ucraina, din pasiune pentru munți

Hartă Muntii Nostri MN14 - Munţii Cernei şi Mehedinţi

în stoc
Articolul
236.189.0014
21 RON
Livrare
La magazinul din București:
Gratuit
Cu Fan Courier:
20 Ron
Returnare&Garanția

Returnarea sau schimbarea produsului se poate face timp de 30 zile.

Produsele beneficiaza de garantie pana la maxim 2 ani

Detalii
Plata
Ramburs
Cu card
Detalii

Descriere

MN14 - Munţii Cernei şi Mehedinţi este un ghid complet și util pentru turiștii care doresc să exploreze Munții Cernei și Mehedinti. Această hartă oferă informații detaliate despre trasee, puncte de interes și atracții turistice din această regiune montană. Harta este realizată cu tehnici avansate de cartografiere, asigurând acuratețea și fiabilitatea informațiilor prezentate. Este tipărită pe hârtie rezistentă la umiditate, ceea ce o face durabilă și potrivită pentru aventurile în aer liber.

Traseele sunt marcate în mod clar și verificate pe teren, oferind turiștilor posibilitatea de a explora Munții Cernei și Mehedinti în siguranță și plăcere. Informațiile despre dificultatea traseelor și lungimea acestora facilitează planificarea și adaptarea la nivelul de experiență al fiecărui călător.

În concluzie, MN14 - Munţii Cernei şi Mehedinţi este un instrument valoros pentru călătorii și drumeții în această regiune montană. Oferind informații precise, trasee bine marcate și un design practic, această hartă vă permite să vă bucurați de aventurile în natură și să descoperiți frumusețea Munților Cernei și Mehedinti într-un mod sigur și plăcut.

Avantaje:
Realizată cu tehnici avansate de cartografiere.
Hârtie rezistentă la umiditate pentru durabilitate.
Trasee bine marcate și verificate pe teren.
Informații detaliate despre trasee, puncte de interes și atracții turistice.