Echipament de drumeție, creat de călători din Ucraina, din pasiune pentru munți

Hartă Muntii Nostri MN24 - Munții Măcin

în stoc
Articolul
236.189.0024
Rating:
0% cu 100
0.0 Comentarii:  0
18 RON
Livrare
La magazinul din București:
Gratuit
Cu Fan Courier:
20 Ron
Returnare&Garanția

Returnarea sau schimbarea produsului se poate face timp de 30 zile.

Produsele beneficiaza de garantie pana la maxim 2 ani

Detalii
Plata
Ramburs
Cu card
Detalii

Descriere

MN24 Harta Munților Măcin este un instrument esențial pentru iubitorii de drumeții și aventurieri care doresc să exploreze frumusețea și să se aventura în Munții Măcin. Această hartă oferă informații detaliate și precise despre trasee, vârfuri, poteci și puncte de interes din această regiune montană fascinantă.

Harta se remarcă prin calitatea superioară a tipăririi și designul său ergonomic. Este realizată cu ajutorul tehnologiilor avansate de cartografie, garantând o reprezentare clară și precisă a terenului și detaliilor topografice. Este tipărită pe hârtie rezistentă la uzură și umiditate, asigurând durabilitate și utilizare pe termen lung în condiții dificile.

Principalele caracteristici tehnice ale acestei hărți includ:

Scala: 1:50.000, oferind detalii precise și ușurând orientarea.
Caroiaj UTM (Universal Transverse Mercator), furnizând un sistem de coordonate metric pentru măsurarea rapidă a distanțelor pe hartă.
Conturarea precisă a reliefului prin umbrirea și curbele de nivel, facilitând identificarea reliefului și orientarea în teren.
Indicarea detaliată a traseelor, lungimilor, nivelurilor de dificultate și altor informații relevante.
Inclusiv informații despre puncte de interes, cum ar fi lacuri, cascade și monumente, oferind posibilitatea de a explora și descoperi atracțiile regionale.

În concluzie, Harta Munților Măcin MN24 este ghidul perfect pentru a vă bucura de aventurile și frumusețea naturii din Munții Măcin. Cu ajutorul acestei hărți, veți putea planifica și explora trasee captivante, având la îndemână toate informațiile necesare pentru a vă orienta și adapta călătoriile în funcție de preferințe și nivelul de experiență.

Comentarii

Scrieti propria recenzie
Rasfoiti fisiere...
Se încarca...
* Puteți adăuga până la 5 poze. Formatul imaginii poate fi .gif, .jpg, .png.
Se încarca...