Echipament de drumeție, creat de călători din Ucraina, din pasiune pentru munți

Hartă Muntii Nostri MN26 - Munţii Buzăului

în stoc
Articolul
236.189.0026
18 RON
Livrare
La magazinul din București:
Gratuit
Cu Fan Courier:
20 Ron
Returnare&Garanția

Returnarea sau schimbarea produsului se poate face timp de 30 zile.

Produsele beneficiaza de garantie pana la maxim 2 ani

Detalii
Plata
Ramburs
Cu card
Detalii

Descriere

MN26 - Munţii Buzăului este un instrument indispensabil care rezolvă problemele de orientare și planificare întâmpinate de turiștii care doresc să exploreze frumusețea Munților Buzău. Această hartă oferă informații detaliate și precise, trasee bine marcate și soluții pentru a se bucura în siguranță de drumețiile în această regiune montană. Cu ajutorul tehnicii avansate de cartografiere, harta asigură acuratețea și fiabilitatea informațiilor prezentate. Este tipărită pe hârtie rezistentă la umiditate, garantând durabilitatea în timpul aventurilor în aer liber.

Traseele sunt marcate și verificate cu atenție, oferind turiștilor o experiență de drumeție sigură și plăcută. Informațiile detaliate despre dificultatea traseelor, punctele de referință și alte aspecte relevante facilitează alegerea și planificarea traseelor potrivite pentru fiecare aventurier în parte.

În concluzie, MN26 - Munţii Buzăului este un ghid de încredere care rezolvă problemele de orientare și planificare a traseelor, oferind informații detaliate și precise, trasee bine marcate și soluții eficiente pentru a vă bucura în siguranță de drumețiile în Munții Buzău.

Avantaje:
Tehnici avansate de cartografiere.
Hârtie rezistentă la umiditate.
Trasee bine marcate și verificate.
Informații detaliate și precise despre trasee.