Echipament de drumeție, creat de călători din Ucraina, din pasiune pentru munți

Hartă Muntii Nostri MN29 - Munţii Vrancei

în stoc
Articolul
236.189.0029
21 RON
Livrare
La magazinul din București:
Gratuit
Cu Fan Courier:
20 Ron
Returnare&Garanția

Returnarea sau schimbarea produsului se poate face timp de 30 zile.

Produsele beneficiaza de garantie pana la maxim 2 ani

Detalii
Plata
Ramburs
Cu card
Detalii

Descriere

MN29 Harta de Drumetie Munții Vrancei este un instrument esențial pentru iubitorii de drumeții și exploratori care doresc să descopere frumusețea și să se aventura în Munții Vrancei.

Principalele sale caracteristici și avantaje includ:

Detalii precise: Harta oferă informații detaliate și precise despre trasee, vârfuri, poteci și puncte de interes din această regiune montană.
Rezistență: Este tipărită pe hârtie rezistentă la uzură, fiind durabilă și potrivită pentru utilizarea pe termen lung în condiții dificile în aer liber.
Orientare ușoară: Scală detaliată de 1:25.000, care facilitează orientarea și planificarea traseelor.
Caracteristici topografice: Conturarea precisă a reliefului prin umbrierea și curbele de nivel, oferind informații despre înălțimi și forme de relief.
Caroiaj UTM: Este inclus, permițând măsurarea rapidă a distanțelor pe hartă.
Puncte de interes: Harta indică refugii, lacuri, izvoare și alte puncte de interes, oferind informații utile exploratorilor.
Actualizare: Harta este actualizată, oferind cele mai recente informații despre trasee și obiective turistice din Munții Vrancei.

În concluzie, MN29 Harta de Drumetie Munții Vrancei vă va ghida în aventurile dumneavoastră prin această frumoasă regiune montană. Cu ajutorul acestei hărți precise și bine structurate, veți putea planifica și explora trasee captivante, descoperi puncte de interes și crea amintiri de neuitat în Munții Vrancei.