Echipament de drumeție, creat de călători din Ucraina, din pasiune pentru munți

Muntii Nostri - Harta Turistică a Maramureşului

în stoc
Articolul
236.189.0037
19 RON
Livrare
La magazinul din București:
Gratuit
Cu Fan Courier:
20 Ron
Returnare&Garanția

Returnarea sau schimbarea produsului se poate face timp de 30 zile.

Produsele beneficiaza de garantie pana la maxim 2 ani

Detalii
Plata
Ramburs
Cu card
Detalii

Descriere

Harta turistică a Maramureșului este un instrument esențial pentru explorarea acestei regiuni fascinante. Cu informații detaliate, design ergonomic și rezistență durabilă, această hartă vă va ghida în călătoriile și aventurile dumneavoastră prin Maramureș.

Principalele avantaje ale hărții turistice Maramureșului:
Acoperire extinsă: Harta acoperă întreaga regiune a Maramureșului, oferind informații detaliate despre trasee de drumeție, atracții turistice și facilități.
Informații complete: Harta furnizează informații complete despre marcaje, distanțe, dificultatea traseelor și altitudini, ajutând turiștii să-și planifice călătoriile în mod eficient.
Design ergonomic: Harta are un design ergonomic, ușor de utilizat și de citit, cu simboluri și legende clare pentru a ghida turiștii în timpul explorărilor lor.
Calitate durabilă: Harta este tipărită pe hârtie rezistentă la uzură, asigurând rezistența în condiții dificile de teren și vreme.
Actualizări regulate: Harta este actualizată în mod regulat pentru a reflecta cele mai recente modificări ale traseelor și atractiilor din Maramureș.