Echipament de drumeție, creat de călători din Ucraina, din pasiune pentru munți

Muntii Nostri - Harta Turistică a României

în stoc
Articolul
236.189.0035
19 RON
Livrare
La magazinul din București:
Gratuit
Cu Fan Courier:
20 Ron
Returnare&Garanția

Returnarea sau schimbarea produsului se poate face timp de 30 zile.

Produsele beneficiaza de garantie pana la maxim 2 ani

Detalii
Plata
Ramburs
Cu card
Detalii

Descriere

Harta turistică a României, ediția 3, este un ghid esențial pentru călătoriile și aventurile în diverse regiuni ale țării. Cu acoperire extinsă, informații detaliate, design ergonomic și rezistență durabilă, această hartă vă va fi un partener de încredere în explorarea frumuseților României.

Principalele avantaje ale hărții turistice a României, ediția 3:

Acoperire extinsă: Harta oferă o acoperire cuprinzătoare a întregii țări, inclusiv regiuni montane, rezervații naturale, obiective turistice și orașe importante.
Informații detaliate: Harta conține informații detaliate despre trasee de drumeție, atracții turistice, facilități și puncte de interes din diverse regiuni ale României.
Design ergonomic: Harta are un design ergonomic, ușor de utilizat și de citit, cu simboluri și legende clare pentru a ghida turiștii în timpul explorărilor lor.
Actualizări regulate: Harta este actualizată în mod regulat pentru a reflecta schimbările din rețeaua de trasee, marcaje și facilități turistice.
Rezistență și durabilitate: Harta este tipărită pe hârtie rezistentă la uzură și condiții meteo dificile, garantând utilizarea pe termen lung.
Caroiaj UTM: Harta include un caroiaj UTM, facilitând măsurarea rapidă a distanțelor și navigarea precisă pe hartă.
Informații suplimentare: Harta oferă informații suplimentare despre istorie, cultură și tradiții locale, contribuind la înțelegerea mai profundă a României.