Echipament de drumeție, creat de călători din Ucraina, din pasiune pentru munți

Muntii Nostri - Harta turistică Banat

în stoc
Articolul
236.189.0038
19 RON
Livrare
La magazinul din București:
Gratuit
Cu Fan Courier:
20 Ron
Returnare&Garanția

Returnarea sau schimbarea produsului se poate face timp de 30 zile.

Produsele beneficiaza de garantie pana la maxim 2 ani

Detalii
Plata
Ramburs
Cu card
Detalii

Descriere

Harta turistică Banat este un instrument esențial pentru cei pasionați de drumeții și explorarea frumuseților regiunii Banat. Această hartă detaliată și informativă vă va ghida în aventurile dumneavoastră prin traseele și obiectivele turistice ale acestei regiuni remarcabile.

Avantaje principale:
Informații complete: Harta oferă informații detaliate despre trasee, puncte de interes, obiective turistice și facilități din regiunea Banat.
Design ergonomic: Harta are un design ergonomic, ușor de utilizat și de citit, asigurându-vă o experiență confortabilă în timpul drumețiilor.
Acoperire extinsă: Harta acoperă întreaga regiune Banat, oferindu-vă o vedere de ansamblu și posibilități diverse de explorare.
Rezistență și durabilitate: Harta este tipărită pe hârtie rezistentă la uzură, concepută pentru a rezista în condiții dificile în aer liber.
Actualizare constantă: Harta este actualizată în mod regulat pentru a reflecta cele mai recente informații despre trasee, marcaje și facilități disponibile.

Caracteristici tehnice:
Scala: Harta are un masștab detaliat, permițându-vă să explorați în detaliu regiunea Banat.
Caroiaj UTM: Este inclus în hartă, facilitând măsurarea rapidă a distanțelor și navigarea.
Relieful: Harta include informații despre relieful regiunii prin umbrirea și curbele de nivel, ajutându-vă să înțelegeți terenul și înălțimile.
Puncte de interes: Harta indică obiective turistice importante, cum ar fi rezervații naturale, mănăstiri, lacuri etc., pentru a vă ajuta să vă planificați itinerariile.
Simboluri și legende: Harta conține simboluri și legende clare pentru a vă ghida în navigarea și înțelegerea informațiilor hărții.