Echipament de drumeție, creat de călători din Ucraina, din pasiune pentru munți

Muntii Nostri - Harta turistică Bucovina

în stoc
Articolul
236.189.0040
19 RON
Livrare
La magazinul din București:
Gratuit
Cu Fan Courier:
20 Ron
Returnare&Garanția

Returnarea sau schimbarea produsului se poate face timp de 30 zile.

Produsele beneficiaza de garantie pana la maxim 2 ani

Detalii
Plata
Ramburs
Cu card
Detalii

Descriere

Harta turistică Bucovina este un ghid indispensabil pentru cei care doresc să exploreze frumusețile regiunii Bucovina din România. Această hartă detaliată și informativă vă oferă informații complete despre traseele de drumeție, atracțiile turistice și facilitățile disponibile în această zonă impresionantă.

Avantaje principale:
Informații complete: Harta oferă informații detaliate despre traseele de drumeție, punctele de interes, obiectivele turistice și facilitățile din regiunea Bucovina.
Design ergonomic: Harta are un design ergonomic, ușor de utilizat și de citit, asigurându-vă o experiență confortabilă în timpul drumețiilor.
Acoperire extinsă: Harta acoperă întreaga regiune Bucovina, oferindu-vă o vedere de ansamblu și posibilități diverse de explorare.
Rezistență și durabilitate: Harta este tipărită pe hârtie rezistentă la uzură, concepută pentru a rezista în condiții dificile în aer liber.
Actualizare constantă: Harta este actualizată în mod regulat pentru a reflecta cele mai recente informații despre trasee, marcaje și facilități disponibile în regiunea Bucovina.

Caracteristici tehnice:
Scala: Harta are un masștab detaliat, permițându-vă să explorați în detaliu regiunea Bucovina.
Caroiaj UTM: Este inclus în hartă, facilitând măsurarea rapidă a distanțelor și navigarea.
Relieful: Harta include informații despre relieful regiunii prin umbrirea și curbele de nivel, ajutându-vă să înțelegeți terenul și înălțimile.
Puncte de interes: Harta indică obiective turistice importante, cum ar fi mănăstiri, lacuri și rezervații naturale, pentru a vă ajuta să vă planificați itinerariile.
Simboluri și legende: Harta conține simboluri și legende clare pentru a vă ghida în navigarea și înțelegerea informațiilor hărții.