Echipament de drumeție, creat de călători din Ucraina, din pasiune pentru munți

Muntii Nostri - Harta turistică Delta Dunării

în stoc
Articolul
236.189.0039
19 RON
Livrare
La magazinul din București:
Gratuit
Cu Fan Courier:
20 Ron
Returnare&Garanția

Returnarea sau schimbarea produsului se poate face timp de 30 zile.

Produsele beneficiaza de garantie pana la maxim 2 ani

Detalii
Plata
Ramburs
Cu card
Detalii

Descriere

Harta Delta Dunării este un instrument valoros pentru călătorii și pasionații de natură care doresc să exploreze și să descopere frumusețea și bogățiile Deltei Dunării. Cu informații detaliate, ușurință de utilizare și calitate superioară de imprimare, această hartă vă va fi un ghid de încredere în aventurile dumneavoastră în Delta Dunării.

Avantaje principale:
Complexitate și detaliu: Harta conține informații complete despre întreaga zonă a Deltei Dunării, cu indicarea precisă a râurilor, canalelor, lacurilor și mlaștinilor.
Orientare pentru explorare: Harta oferă date importante pentru studierea biodiversității unice, rezervațiilor naturale și insulelor din Delta Dunării.
Ușurința de utilizare: Harta are o legendă clară și un design modern, care facilitează navigarea și căutarea informațiilor necesare.
Detalii despre zonele de recreere: Harta furnizează informații despre amplasarea locurilor de odihnă, camping-urilor, docurilor și principalelor rute turistice din Delta Dunării.
Calitate superioară de imprimare: Harta este realizată din materiale de înaltă calitate, rezistente la uzură, asigurând durabilitate în timp.