Echipament de drumeție, creat de călători din Ucraina, din pasiune pentru munți

Muntii Nostri - Harta turistică Panorama Transilvaniei de Sud - Ţara Bisericilor Fortificate

în stoc
Articolul
236.189.0036
28 RON
Livrare
La magazinul din București:
Gratuit
Cu Fan Courier:
20 Ron
Returnare&Garanția

Returnarea sau schimbarea produsului se poate face timp de 30 zile.

Produsele beneficiaza de garantie pana la maxim 2 ani

Detalii
Plata
Ramburs
Cu card
Detalii

Descriere

Harta Panorama Transilvania de Sud: Țara Bisericilor Fortificate este un ghid de călătorie și explorare ideal pentru iubitorii de istorie și peisaje impresionante. Această hartă detaliată cuprinde regiunea Transilvaniei de Sud și prezintă informații complete despre bisericile fortificate și atracțiile turistice din zonă.

Avantaje principale:
Patrimoniu cultural bogat: Harta evidențiază bisericile fortificate din Transilvania de Sud, oferind informații detaliate despre aceste bijuterii arhitecturale și istorice.
Peisaje spectaculoase: Harta include reprezentări vizuale ale peisajelor uimitoare din regiune, permițând călătorilor să se bucure de priveliști panoramice.
Informații cuprinzătoare: Harta furnizează detalii complete despre atracțiile turistice, trasee și puncte de interes din zonă, ajutând la planificarea și explorarea călătoriilor.
Design ergonomic: Designul ergonomic al hărții facilitează utilizarea și citirea acesteia, oferind informații clare și ușor de urmărit.
Rezistență și durabilitate: Harta este realizată pe hârtie rezistentă la uzură, concepută pentru a rezista în condiții dificile în aer liber.
Caracteristici tehnice:
Scala: 1:100.000 - oferă o reprezentare detaliată a teritoriului, fiind adecvat pentru planificarea traseelor și navigarea în teren.
Puncte de marcaj:Harta indică exact locațiile bisericilor fortificate și a altor atracții turistice, oferind orientare precisă în timpul călătoriilor.
Relief: Conturarea reliefului și curbele de nivel ajută la înțelegerea formei terenului și a înălțimilor.
Caroiaj UTM: Este inclus, permițând măsurarea rapidă a distanțelor pe hartă.
Legenda:Harta conține o legendă clară și cuprinzătoare care explică simbolurile și indicatorii folosiți pe hartă.