Echipament de drumeție, creat de călători din Ucraina, din pasiune pentru munți

Pantaloni Alpine Pro Lermono

în stoc
Numai %1 ramase
Articolul
00023014
de la 376 RON
Livrare
La magazinul din București:
Gratuit
Cu Fan Courier:
Gratuit
Returnare&Garanția

Returnarea sau schimbarea produsului se poate face timp de 30 zile.

Produsele beneficiaza de garantie pana la maxim 2 ani

Detalii
Plata
Ramburs
Cu card
Detalii

Descriere

Alpine Pro LERMONO sunt pantaloni de schi pentru copii de primă clasă pentru sporturile de iarnă. Aceștia oferă o protecție excelentă împotriva frigului, vântului și zăpezii. Pantalonii sunt confecționați dintr-un material modern care este impermeabil, respirabil, rezistent la vânt și elastic. Coloana de apă este de 10.000 mm și are o permeabilitate la abur de 10.000 g/m2/24 ore. Membrana PTX SNOW asigură o protecție ridicată chiar și în condiții meteo nefavorabile, iar un tratament special DWR menține proprietățile funcționale ale materialului. Pantalonii LERMONO au o umplutură și o căptușeală călduroasă care vă vor ține de cald chiar și pe vreme rece. Cusăturile sunt lipite, iar talia este reglabilă. Există curele detașabile și forme anatomice pentru genunchi pentru o libertate maximă de mișcare. Pantaloni întăriți în partea inferioară cu un material special care protejează împotriva abraziunii și bretele reglabile. Există o manșetă pentru zăpadă și 2 buzunare practice cu fermoar. Pantalonii de schi LERMONO au un imprimeu reflectorizant pentru a asigura siguranța copiilor dumneavoastră.

Scop: oraș, călătorii, turism, schi, activități în aer liber.

Avantaje:
- membrană funcțională PTX Snow
- acoperire DWR
- permeabilitate la apă 10.000 mm, permeabilitate la aer 10.000 g/m2/24 h
- croială semi-fittedă de înaltă calitate
- umplutură caldă
- cusături lipite și fermoare hidrofuge
- 2 buzunare în partea din față
- manșetă pentru zăpadă cu material anti-abraziv întărit
- bretele reglabile
- imprimare și elemente reflectorizante

Caracteristici tehnice:
Materiale: membrană PTX impermeabilă, rezistentă la vânt. 100% poliester
Umplutură: densitate medie, caldă
Buzunare: 2 în total pe partea din față, cu fermoare cu bandă aderentă.

Materiale și tehnologii:
Indice de impermeabilitate:
5000 mm: aceasta este valoarea minimă pentru a numi jacheta impermeabilă, care va rezista la ploaie ușoară și nu mai mult.
10.000 mm - 15.000 mm: o jachetă din acest interval va rezista la majoritatea ploilor, precum și la zăpadă abundentă. Dar, în timp, există riscul de a vă uda dacă vă aflați în mod constant în zăpadă umedă, îngenunchind sau stând pe ea.
20.000 mm și peste: Acesta este ratingul pe care ar trebui să îl căutați dacă intenționați să ieșiți în condiții meteorologice dificile.

Ratingul de permeabilitate la aer:
5.000-10.000 g/m²: Acest nivel de respirabilitate este potrivit pentru schi, călătorii în oraș sau camping în ploaie. Nu este potrivit pentru drumeții intensive.
10.000 - 15.000 g/m²: Jachetele din acest interval sunt potrivite pentru călătorii lungi sau pentru schi. Cu toate acestea, există riscul de a se uda în timpul utilizării active și intensive.
15.000 - 20.000 g/m² și peste: poate rezista la călătorii lungi la munte sau la alte sporturi. Nu se tem de rafalele de ploaie și de transpirația activă. Jachetele cu acești indicatori sunt cele mai durabile.