Echipament de drumeție, creat de călători din Ucraina, din pasiune pentru munți

Pompa de îndepărtare a otrăvurilor TravelSafe Poison Extractor

în stoc
Articolul
236.188.0008
53 RON
Livrare
La magazinul din București:
Gratuit
Cu Fan Courier:
20 Ron
Returnare&Garanția

Returnarea sau schimbarea produsului se poate face timp de 30 zile.

Produsele beneficiaza de garantie pana la maxim 2 ani

Detalii
Plata
Ramburs
Cu card
Detalii

Descriere

Extractor - un instrument special conceput pentru a ajuta în cazul mușcăturilor de insecte. Caracteristicile acestui produs sunt următoarele:

- Ajută la îndepărtarea veninului dintr-o mușcătură de insectă, cum ar fi o albină, viespe, țânțar etc., oferind o ușurare rapidă și reducând umflarea.
- Ușor de utilizat: dispozitivul are o bandă specială de cauciuc siliconat care trebuie aplicată pe mușcătură și trasă, permițând îndepărtarea ușoară a veninului.
- Nu sunt necesare instrumente sau materiale suplimentare. Pur și simplu folosiți Extractorul pentru a oferi ușurare în cazul mușcăturilor de insecte.
- Dimensiunile sale compacte și greutatea redusă îl fac ușor de transportat în buzunar sau în geantă în timpul călătoriilor sau în aer liber.
- O modalitate eficientă și sigură de a reduce umflăturile, mâncărimile și disconfortul cauzate de mușcăturile de insecte.
- Poate fi utilizat pentru adulți și copii. Oferă o ușurare rapidă a mușcăturilor de insecte la orice vârstă.
Extractor este un asistent de încredere în lupta împotriva efectelor neplăcute ale mușcăturilor de insecte. Datorită simplității și eficacității sale, este un instrument indispensabil de prim ajutor pentru mușcăturile de insecte și oferă o ușurare și o calmare rapidă.

Caracteristici tehnice:
Conține: Extractor + capac de aspirație
Dimensiuni: 5,5 x 2,5 x 11,5 cm
Greutate: 30 g
Material: Plastic