Echipament de drumeție, creat de călători din Ucraina, din pasiune pentru munți

Rucsac Ortovox Free Rider 22

în stoc
Numai %1 ramase
Articolul
00026937
de la 709 RON
Livrare
La magazinul din București:
Gratuit
Cu Fan Courier:
Gratuit
Returnare&Garanția

Returnarea sau schimbarea produsului se poate face timp de 30 zile.

Produsele beneficiaza de garantie pana la maxim 2 ani

Detalii
Plata
Ramburs
Cu card
Detalii

Descriere

Rucsacul Ortovox Free Rider 22 este conceput atât pentru schiorii, cât și pentru snowboarderii care doresc un rucsac pentru cele mai solicitante trasee. Puteți atașa tot ce aveți nevoie pentru traseele extreme de freeride, inclusiv o frânghie și 2 pioleți. Acesta este un rucsac extrem de durabil și confortabil. Datorită sistemului Clasp Flex Belt, rucsacul se potrivește perfect pe spate. Greutatea rucsacului Free Rider 22 este de doar 1.190 g.
Rucsacul are o centură lată în talie, care se reglează ușor și apoi se strânge cu ajutorul sistemului de strângere integrat Clasp Flex Blet. Îl puteți strânge cu o singură mână. Bretelele de umăr late și confortabile distribuie mai bine greutatea rucsacului între umeri, spate și șolduri. Sistemul spatelui este format din spumă cu memorie în 6 zone.
Puteți atașa schiurile la rucsac cu ajutorul sistemelor A-skifix și D-skifix, sau snowboarduri și rachete de zăpadă. În cazul schiurilor, depinde de dumneavoastră dacă le fixați în mod clasic sau în diagonală.

Caracteristici:
volum de 22 L conceput pentru schiori și snowboarderi pentru cele mai solicitante trasee are card de urgență foarte durabil și confortabil centura taliei cu sistem de strângere Clasp Flex Blet bretele de umăr late și confortabile partea din spate a rucsacului îmbunătățește aderența și previne acumularea de zăpadă mai multe buzunare practice puteți atașa schiurile la rucsac cu ajutorul sistemelor A-skifix și D-skifix rezistență ridicată la abraziune și apă Specificații tehnice:
Material:100% poliamid 400D (reciclat)
Capacitate: 20 L
Greutate: 1.190 g.