Echipament de drumeție, creat de călători din Ucraina, din pasiune pentru munți

Stoc epuizat

Saltea Sea to Summit UltraLight Insulated Regular

Stoc epuizat
Articolul
224.1057
Rating:
0% cu 100
0.0 Comentarii:  0
Pret special 689 RON Pret standard 765 RON
Livrare
La magazinul din București:
Gratuit
Cu Fan Courier:
Gratuit
Returnare&Garanția

Returnarea sau schimbarea produsului se poate face timp de 30 zile.

Produsele beneficiaza de garantie pana la maxim 2 ani

Detalii
Plata
Ramburs
Cu card
Detalii

Descriere

Dacă sunteți în căutarea unei saltele gonflabile ultraușoare, dar nu sunteți dispus să faceți compromisuri în ceea ce privește confortul, izolarea și durabilitatea, Sea to Summit UltraLight ASC Insulated Mat este soluția potrivită. Designul Air Sprung Cell oferă stabilitate și suport de neegalat, în timp ce tehnologia specială de laminare și cusăturile de înaltă calitate stabilesc noi standarde de durabilitate.

Salteaua este fabricată dintr-un material de nailon extrem de rezistent și durabil, cu un strat de poliuretan TPU. Tratamentul antimicrobian inclus în TPU previne problemele asociate cu pătrunderea aerului cald și umed în interiorul saltelei. Izolația Thermolite, în combinație cu tehnologia Exkin Platinum, previne pierderea de căldură și garantează proprietăți excelente de izolare termică. Supapa multifuncțională patentată permite umflarea și dezumflarea rapidă și ușoară, precum și reglarea ușoară a fermității saltelei pentru un confort maxim. Modelul este însoțit de o husă de înaltă calitate, care servește și ca pompă, precum și de un kit de reparații care conține șase plasturi autoadezivi pentru repararea înțepăturilor pe teren și o inserție de rezervă pentru supapă din silicon. Datorită greutății sale extrem de ușoare și dimensiunilor compacte, modelul este ideal pentru drumeții ușoare și excursii cu bicicleta între sfârșitul primăverii și începutul toamnei.

Te rugăm să ai în vedere:
Înainte de utilizare, verificați suprafața (crengi, obiecte ascuțite, pietricele) pentru a evita deteriorarea covorului gonflabil.

Avantaje:
- dimensiuni extrem de compacte și greutate ușoară
- material din nailon de înaltă calitate, rezistent la uzură
- înveliș TPU cu proprietăți antimicrobiene
- laminarea prin extrudare previne delaminarea
- sistem de canale de aer Air Sprung Cell
- izolația Thermolite asigură performanțe ridicate de izolare termică
- Tehnologia Exkin Platinum previne pierderile de căldură
- supapă multifuncțională pentru umflarea/dezumflarea rapidă și ușoară a saltelei, precum și pentru controlul presiunii din interior
- husă pentru pompa pentru saltea inclusă
- kit de reparații rapide pentru reparații rapide pe teren
- coeficientul de izolație termică R-Value - 3,1 permite utilizarea covorului de la sfârșitul primăverii până la începutul toamnei

Caracteristici tehnice:
Număr de celule cu suspensie de aer: 181
Material: Țesătură de față din nailon 40D
Izolație: Thermolite, Exkin Platinum
Sezonalitate: 2,5
Indicator R-Value: 3,1
Dimensiuni: 183 x 55 cm
Dimensiune pliată: 10 x 23 cm
Grosime: 5 cm
Greutate: 480 g

Tehnologii și materiale:
Air Sprung Cell - sute de mici camere de aer interconectate care iau forma corpului dumneavoastră și oferă un sprijin perfect.
Thermolite este o izolație termică de înaltă performanță folosită în interiorul Air Sprung Cells pentru a preveni pierderea de căldură prin convecție de la corp la suprafața rece.
Exkin Platinum este o țesătură de înaltă tehnologie ușoară și silențioasă, cu un strat subțire metalizat care asigură o reflexie eficientă a căldurii înapoi către corp.

Comentarii

Scrieti propria recenzie
Rasfoiti fisiere...
Se încarca...
* Puteți adăuga până la 5 poze. Formatul imaginii poate fi .gif, .jpg, .png.
Se încarca...